Tether Tether Stocks, USD price, market cap

Stocks

24 hour USD price graph

Tether 24 hours USD price graph

7 day USD price graph

Tether 7 day USD price graph

Last month USD price graph

Tether last month USD price graph

Lasts 3 months USD price graph

Tether lasts 3 months USD price graph

SymbolUSDT Rank3 Price USD0.99 Market Cap USD65,357,524,857 24H volume USD31,181,107,368 Circulating Supply65,362,681,003 Total Supply73,141,766,321 % last hour -0.0020 % last 24 hours 0.017 % last seven days 0.090  

 

News
2022-11-23
Tether vs. USD Coin on-chain data reveals two very different stablecoins Demand for Tether tokens has dropped amid the FTX-led crypto market meltdown. USD Coin supply, on the other hand, is surging.
2022-11-23
Was Tether at the center of Sam Bankman-Fried's empire? Sam Bankman-Fried (SBF) founded FTX the same day that Tether’s crypto exchange launched a billion-dollar fundraise.
2022-11-19
If Binance or Tether Collapse, it’s Game Over for Crypto, DOGE’s Founder Says An eventual crash of Binance or Tether could cause a "big mega mondo market crash," Shibetoshi Nakamoto assumed.
2022-11-18
Solana Loses $1 Billion in USDT to Ethereum in Tether Chain Swap Tether has announced a $1 billion chain swap to convert USDT it had on Solana’s blockchain to Ethereum’s blockchain.
2022-11-17
Crypto Investors Shun Tether For USD Coin During Periods Of Market Turmoil USDC has once again gained on USDT with a life from investor angst but history indicates that its momentum may not last.
2022-11-16
Tether says it has no exposure to Genesis Global or Gemini Earn Tether, operator of the USDT stablecoin, has issued reassurances that it has no exposure to firms that have recently frozen withdrawals, and its reserves remain stable.
2022-11-14
Tether Price Prediction: Will USDT Avoid a Luna Price Crash? Invest in these 3 Altcoin Alternatives Will USDT avoid a crash unlike Luna? Find out in the article and also discover 3 Altcoin Alternatives.
2022-11-12
This Week in Coins: FTX Goes Broke, Bitcoin Falls to Two-Year Low The crypto industry bore witness to one of the most sudden and devastating contractions of wealth in financial history.
2022-11-12
10 Most Valuable Cryptocurrencies In 2022 From Bitcoin and Ethereum to Dogecoin, XRP, Tether, Binance Coin, and more, discover the most valuable cryptocurrencies in 2022.

 

More News +

 

Videos
Tether USDT - Clearly Explained
Tether USDT - Clearly Explained
Tether Print 1 5 Billion Tokens BTC Pump?!
Tether Print 1 5 Billion Tokens BTC Pump?!
TETHER DAYS ARE OVER!!! This Stablecoin Is Set to DOMINATE the Market!
TETHER DAYS ARE OVER!!! This Stablecoin Is Set to DOMINATE the Market!
Tether USDT - the best cryptocurrency for market crashes
Tether USDT - the best cryptocurrency for market crashes
CUAL ES LA MEJOR STABLECOIN ALTERNATIVA A TETHER USD COIN
CUAL ES LA MEJOR STABLECOIN ALTERNATIVA A TETHER USD COIN
What are Stablecoins? What is Tether?
What are Stablecoins? What is Tether?
Ledger Live Now Supports ERC20 Tokens and Native Segwit Bitcoin Addresses
Ledger Live Now Supports ERC20 Tokens and Native Segwit Bitcoin Addresses
George Levy - What is the difference between a cryptocurrency coin and a token?
George Levy - What is the difference between a cryptocurrency coin and a token?
TETHER - Crypto Love 39 s Thoughts on USDT
TETHER - Crypto Love 39 s Thoughts on USDT
Tether coin - how to use tether usdt tether coin
Tether coin - how to use tether usdt tether coin

 

Wiki
A tether is a cord, fixture, or flexible attachment that anchors something movable to a reference point which may be fixed or moving. There are a number of applications for tethers: balloons, kites, tethered wind-energy conversion systems, anchors, tethered water-flow energy conversion systems, towing, animal constraint, spaceflight, and power-kiting. Tethering is also used to prevent the theft of a computer at a school or library.

 

What's up everyone here to talk to you today about a thing we've

Been working on called tether I'm sure all you guys have watched this video and been like where did this come from What is this about we're about to tell you the story of what this is all about after we finished creating our modern warfare series We had our sights set at creating another long-form web series that first concept was tether created nearly two years ago So he created a bunch of different storylines made this whole universe bunch of concept art trying to set up this world So we could a neat web series in but at the end of the day things didn't really work out and we instead On our YouTube channel making the bi-weekly content that you guys are so familiar with So as you guys saw we made .

We made a bunch of stuff.

I'm a dubstep gunz all that stuff last year Until we were re-approched to create this series again.

That is where this particular episode comes in.

So this is what we made a pilot for Tether a potential first episode that would give you guys a taste of what the full series could be like.

So Machinima now having grown in our channel having grown approached this again to try making a web-series one more time We wrote a script came up with all this stuff for the pilot but once again things didn't work out But at this point It is something we put so much time into in a world that we had spent so much time crafting that we're like duck it We're gonna do it anyways we want to a short-film so you guys can at least see what we were trying to try and trying to make.

conjure out of thin air.

Now you know actually making it is easier said than done.

I mean the script requires tons of actors Tons of Locations vehicles gunfights VFX...

just tons of stuff and that obviously required a budget so what we decided to do is fund it out of our own pockets and Make it ourselves A True Corridor Digital production from the ground up So as you guys can tell there's still a lot of mystery and Unsolved enigmas in this world of Tether that we have not yet explained.

We don't know if were gonna one more generally speaking.

It's whenever we go back to Minnesota for Christmas that we shoot an episode of Tether This year if you guys really like this and you want to see another one we'll probably throw up a Kickstarter So you guys can help us pull off one more to round out the world.

It's like Giving us a Christmas present that we then give back to you After messing with it a little bit.

So I hope you guys like tether now I know it's just a little taste of this giant world hopefully down the line.

We another one and you guys like it Yeah and especially considering everyone's positive response to sync so far We really wanted to give making another long-form narrative series a shot.

Whether it's heather or something different not sure Kind of up to you but either way sure it something you guys want to watch so anyway section checking it out Facebook Twitter..

Social Media integration

Të shkosh në hapësirë është e vështirë

Në këtë moment është si të ngjitesh në bjeshkë me bicikletë njërrotëshe.

Me një çantë plot eksplozivë.

Shumë ngadalë nuk mund të transportosh shumë gjëra dhe mund edhe të vdisni.

Një raketë duhet të arrijë shpejtësi rreth 40.000 km/h për tu larguar nga Toka.

Për ta arritur atë shpejtësi raketat janë kryesisht kontenierë me karburant dhe një ngarkesë fare të vogël.

Kjo nuk është mirë nese doni të shkoni në planete të tjera sepse iu nevojiten shumë gjëra nëse doni të mbijetoni dhe ndoshta edhe të ktheheni.

Pra a ka ndonjë mënyrë për të shkuar në hapësirë me më pak karburant e më shumë ngarkesë Diçka e mirë që na i zgjidhi shumicën e problemeve tona të transportit në Tokë është ajo që e quajmë infrastrukturë.

Qofshin ato rrugë për vetura porte për anije ose hekurudha për trena.

E kemi bërë më të lehtë për të udhëtuar.

Mund ta aplikojmë të njejtën zgjidhje për udhëtim hapësinor.

Infrastruktura hapësinore do ta bëjë më të lehtë dhe më të lirë shkuarjen në orbitë dhe në Hënë Mars dhe përtej.

Shumë mirë por çfarë në të vërtetë është infrastruktura hapësinore Ndryshe nga një ashensor tokësor për hapësirë i cili momentalisht është vetëm trillim ekziston një teknologji e thjeshtë por premtuese që nuk kërkon shkencë të re e as materiale magjike ose investime të mëdha.

Dhe ajo është testuar me sukses në orbitë tashmë.

Një kabëll dhe një peshë e njohur si lidhje.

Koncepti është aq i thjeshtë; është befasuese.

Çfarë nëse i vendosim këto lidhje qindra ose mijëra kilometra të gjata - në hapësirë dhe po të kishim anije kozmike të cilat do ti përdornin këto lidhje si shkallë për tu ngjitur në lartësi më të mëdha dhe të fitonin shpejtësi Ky koncept njihet si Skyhook (grepi qiellor).

Funksionon edhe më mirë nëse rrotullohet.

Një kundërpeshë e mbanë në vend një kabull të gjatë përderisa rrotullohet në formë rrethi.

Lidhja rrotulluese e ngadalëson majën e saj në varësi nga pozita e poshtme dhe e shpejton atë në maje si një katapultë.

Kjo do të thotë se mund të transferohet energjia nga lidhja dhe të fitohet një përforcim masiv kur ajo lëshohet pak a shumë falas e barabartë me dyfishin e shpejtësisë së rrotullimit të lidhjes.

Ekzistojnë fibra të specializuara të cilat mund ta durojnë stresin ekstraordinar me të cilin do të ballafaqohej Skyhook-u.

Për ta mbrojtur lidhjen tonë nga ndeshjet me gurët dhe meteorëet mund ta mbështjellim atë me një rrjetë fibrash.

Meqë Skyhooku ynë do të kalonte nepër të njejtin vend shumë herë në ditë kjo do toë mundësonte raketa të ripërdoshme që ta arrinin atë.

Sigurisht që nuk është aq lehtë.

Në pikën e saj më të ultë lidhja udhëton drejt atmosferës me shpejtësi prej 12000 km/h.

Për shkak të atmosferës së Tokës nuk mund ta ulim Skyhookun shumë sepse do të nxehej nga fërkimi me ajrin.

Prandaj do të zhytet në lartësi 80 deri 150 kilometra dhe jo më poshtë.

Për ta arritur këtë na duhet makina hapësinore e cila mund të shkojë deri te lidhja.

Edhe pse kjo nuk është aspak e lehtë është përsëri shumë më lire se dërgimi i një kanaqeje të kallajit të mbushur me karburant raketor për të lëvizur me 40.000 km/h.

Kapja e majës do të jetë sfidë poashtu.

Ka kohë të shkurtë prej vetëm 60 deri 90 sekonda për të gjetur diçka të vogël në qiell e cila lëvizë me shpejtësi Mak 12.

Për ta bërë këtë më të lehtë maja do të mund të kishte një lloj spango peshkimi të gjatë një kilometër me një dron navigimi i cili e ndihmon sondën të lidhet.

Sfidë tjetër është mbajtja e Skyhookut tonë në orbitë.

Sa më shumë anije që lidhen për të dhe e tërheqin veten lartë ato e përdorin momentumin që e mbanë atë në vend të palëvizur.

Nëse nuk bëjmë asgjë ajo do të ngadalësohet dhe të bie në atmosferë.

Dhe këtu mund ta mashtrojmë pak universin.

Skyhooku është bateri e energjisë orbitale.

Është e mundur të balancohen shkëmbimet vajtje-ardhje.

Anijet që vijnë duke sjellë njerëz dhe materiale në Tokë i shtojnë energji lidhjes e cila mund të ua jep atë anijeve tjera të cilat nisen për hapësirë.

Në këtë mënyrë lidhja nuk humb energji.

Sa më shumë që e përdorim aq më e lirë bëhet.

Nëse ende energji me secilën shtysë ne mund ta ripërtërijmë atë me motorë të vegjël elektrikë ose kimikë të cilët vazhdimisht e korrigjojnë pozitën e lidhjes.

Një set lidhjesh njëra pranë tokës dhe njëra pranë marsit mund të bënte udhëtimet nderplanetare të thjeshta të drejtpërdrejta dhe me kosto të ulët në krahasim me raketat.

Lidhja Tokësore do rrinte në orbitë të ulët për të marrë njerëz dhe kontenierë dhe ti hidhte në Mars.

Lidhja Marsiane i kap dhe i ndadalëson pë uljen në siperfaqe.

Në drejtimin e kundërt lidhja mund të kapte një automjet që udheton në atmosferën e hollë të Marsit me shpejtesi vetëm prej 1000km/h jo edhe më shpejt sesa aeroplanët komercialë në Toke dhe i hedh mbrapsht ne Tokë ku mund të kapet dhe të ulet poshtë.

Lidhjet mund të shkurtonin udhetimet nderplanetare nga 9 muaj deri në 5 apo edhe 3 dhe të ulte sasinë raketave me rreth 84 deri 96%.

Edhe më mirë njerëzit mund te udhëtojnë me luks meqë mund të dergojmë edhe njerez me komfort relativ.

Udhetimi Kabllor mund të jetë udhetim i klasit të parë në Mars! Bashkë lidhjet Tokë-Mars mund të ishin kocka primare e transportit ekonomik.

kocka primare e transportit ekonomik.

Kjo do e bente udhëtimin ndërhapsinor të mundshem dhe të volitshëm.

Por le të shkojmë më tej.

Duke u nisur nga orbita e ulët Marsiane një lidhje mund të cojë anijet hapësinore deri në rripin asteroidal.

Anija e parë e cuar në asteroid do kishte nevojë për raketa për ta ngadalësuar deri në destinacion.

Arritje të mëvonshme do gjenin lidhje të tjera në pritje për ti kapur dhe ti derguar mbrapsht falas.

Të shkuarit në asteroide lirë është një nga komponentët kryesore në hapjen e resurseve të sistemit diellor.

Metale të shtrenjta dhe minerale të vlefshme mund të ekstraktohen dhe cohen në Mars vetëm javë pasi ishin prerë nga asteroidi.

Kjo do ishte baza më perfekte e ndertimit të civilizimit tonë ndërplanetar.

Por pse të ndalojmë aty Hënat e Marsit janë shumë të vlefshme.

Asnje Hënë tjetër në orbitë solare nuk rrotullohet aq afër planetit të vet.

Fobos është aq i rëndë sa nuk do kishim nevojë të ngadalësojmë duke e berë pikën perfekte të kapjes për super-lidhjet ndërhapsinore gati nën 6000km e gjatë.

Pika më e ulet do fluturonte pakëz mbi siperfaqen e Marsit dhe do ishte e lehtë për tu kapur.

Maja e sipërme mund të fluturojë anije deri në Jupiter dhe Saturn.

E njëjta super-lidhje mund të afrojë edhe sistemin diellor më pranë.

Venusi dhe Mërkuri janë vetëm një hedhje larg.

Ndryshe nga Marsi ato kanë shumë energji solare dhe janë plot me minerale.

Në aspektin afatgjatë asgje nuk e ndalon njerëzimin të ndërtojë nje rrjet transporti pa shtytës per planetet pranë hënave Marsiane- Lidhjet janë relativisht të lira dhe të të mirëmbajtshme që mund ta bëjë udhëtimin ndërhapësinor te lirë edhe per të gjith pjesën e sistemit diellor të hapur ndaj eksplorimit dhe marrjes.

Duke konsideruar që ne e kemi teknologjinë për ti ndertuar sot s'ka asnjë arsye për të pritur më gjatë.

Pjesë të sistemit Diellor janë shumë larg por mund te jenë më pranë.

Meqë po flasim për gjera të vështira per tu arritura por që skanë nevojë të jenë Njohuria.

(Fillon reklama)

We all know how volatile Bitcoin is

It can either be very exciting or very dramatic depending on which way the price goes.

What about the people who want something more stable A cryptocurrency that can be used almost exactly the way fiat money is used.

Well I’m here to tell you that there is an option! What's up cryptopeeps It's your girl Maria here to deliver your daily dose of crypto news! Today we’re gonna be talking about Tether or USDT.

Tether is a type of stablecoin which aims to be a bridge between fiat currencies and cryptocurrencies.

But before we go any further let’s first discuss what a stablecoin is.

Stablecoins aim to be exactly what they’re called—stable coins.

They are designed to be less volatile and have a stable price.

Compared to the wide swings that Bitcoin and Ethereum experience stablecoins hope to keep their value steady and consistent.

In most cases they’re usually “pegged” to something—fiat money another cryptocurrency or even exchange-traded commodities.

This basically means that they operate under a fixed exchange rate system.

Tether is the most popular among all the stablecoins.

It was launched in November 2014 and had three co-founders Brock Pierce the director of the Bitcoin Foundation Craig Sellars a software engineer and Reeve Collins an entrepreneur.

Together they formed a simple premise for a cryptocurrency to provide a token that represented a fiat currency at a 1 1 ratio.

They also hoped to combine it with the cross-border payments facilitated by blockchain technology.

To develop the crypto they used an OmniLayer platform—a fully decentralized platform that’s built on top of the Bitcoin blockchain.

Since that launch in 2014 the popularity of Tether started to grow.

It even reached its all-time high in transactions on *March 31 2019.

On that day a total number of 38150 transactions were recorded.

The reason why they’re so popular is that many traders actually use Tether as a substitute for dollars.

Tether is easier to transfer between cryptocurrency exchanges and other platforms and it doesn’t go through the banking system which makes it appealing for the unbanked population.

Tether is extremely easy to buy and sell.

Because of its popularity you’ll probably be able to find exchanges that specialize in dealing with Tether.

If you’re more into peer-to-peer marketplaces Tether is also a common payment method.

Despite all the possible pros of Tether a lot of people remain skeptical about the stablecoin.

Right now people are unsure if it’s actually backed by dollars.

The company hasn’t provided any conclusive evidence of its holdings.

People claimed that Tether was used to artificially inflate the price of Bitcoin.

There was an unofficial audit done on Tether however a lot of people question its legitimacy and credibility.

Nevertheless Tether remains in the top 10 of all cryptocurrencies with a market cap of over $4 million.

Despite it sitting steady at that $1 1 USDT ratio there have been times in the past where it went higher or lower than that $1 mark.

What do you think about Tether What’s your stance on its legitimacy Let us know in the comments section down below! Don't forget to like this video hit subscribe and that bell button to stay updated on all our cryptocurrency content.

Check out our website at wethecryptos.net follow us on Facebook Twitter and Instagram and once again my name is Maria and this is WeTheCryptos!

Hey friends if you own crypto I want to mentally prepare you so you wouldn’t

Panic when it happens Here is the problem.

Tether aka USDT is not safe.

Fyi I have a very good track record for calling out shit and thereafter prices fall.

From Nikola Hyliion Coinbase QS… the list goes on….

Tether is the 3rd biggest crypto currency after Bitcoin and Etherum.

USDT is a type of stable currency.

Tether is suppose to maintain a peg of 1 to 1 against the US dollar.

Meaning for every 1 Tether there must be 1 real US dollar held somewhere in a bank.

If the issuer of tether keeps printing tether without real USD.

It’s like you having a money printer at home.

For the short term it feels freaking good.

For the long term you will burn everybody who used your money discovering it’s fake.

In the beginning tether was suppose to maintain the peg of 1USDT to 1USD.

Now tether has only 3.87% cash.

The rest are so damm sketchy.

Secured loans hey common the guarantee is as good as the guarantor.

The main bulk goes to Commercial paper.

It’s a common form of unsecured short-term debt issued by a corporation.

It doesn’t sound any shitter.

Unsecured short term.

I can use my company now and issue 100m worth of debt and declare I’m worth 100 million.

How long will this go on Like all Ponzi / scams.

It can go on for a long long time like Bernie Madoff.

There is this crazy organisation chart where Digifinex Inc owns Bitfinex Ltd and Tether Ltd.

On one side you own a brokerage on the other side you print money.

I mean come on! It’s like ownself checks ownself ownself print money give ownself.

We come back to the question how will the crash of tether affect the crypto markets If it happens today it’s going to be very bad.

Tether is the main liquidity provider.

To simplify this you have some diamonds and you want to buy a house.

You can’t use your diamonds to directly buy a house.

You need to convert diamonds to dollars and dollars to house.

Tether is the dollars of the crypto world.

If it goes down today it’s going to shake the entire eco system.

However If it goes down maybe 2 years from now I would argue and think it might have less of an impact.

Because people are starting to move away from Tether.

The alternative would be BUSD or USDC.

Both audited by legit companies and maintains a Peg of 1 USD to 1BUSD or 1USDC.

Coffeezilla did an job covering this topic in detail video quite long.

I’ll link his video up here and in the description.

As a crypto investor yourself selling everything waiting for tether to crash.

To be I don't think it's a good idea.

Crypto markets could go up another 1000% and drop 50% you will be still up.

Just invest in assets which gives you the most confidence because the fundamentals are great and let time do it’s job.

Crypto you like it for not it’s here to stay and if it’s here to stay it’s going up over the long term is pretty clear Hope you learn something appreciate the thumbs up as always invest safe.

Crypto companies are in trouble the EU tries to bring order to the Wild West

Of crypto and TikTok's biggest creator joins forces with a major crypto exchange.

These stories and more this week in crypto.

Hi I’m Nate Martin from 99Bitcoins.com and here’s what’s happened this week in crypto.

Crypto investment firm Three Arrows Capital which managed around $10 billion in assets has filed for bankruptcy.

The slump in digital asset prices in recent weeks has exposed a liquidity crisis at the company that is known for its highly leveraged bets.

The bankruptcy filing is a move that aims to protect its US assets.

Tether CTO Paolo Ardoino confirmed rumors that the Tether stablecoin has been the subject of a coordinated attack by hedge funds.

Genesis Global Trading also revealed that hedge fund clients have used its services to hundreds of millions of dollars in short trades on Tether.

So far though the stablecoin remains closely pegged to the dollar.

Coinflex exchange halted customer withdrawals because of liquidity issues stemming from one large account with a negative balance of $47 million that they claim belongs to high-profile bitcoin cash evangelist Roger Ver.

Bitcoin.com founder Ver has denied owing anything to the exchange and claimed in a tweet that CoinFlex actually owes him money.

As the contagion continues to spread through the crypto market Voyager Digital has become the latest crypto lender to suspend withdrawals trading and deposits.

The move comes days after the company issued a default notice to hedge fund Three Arrows Capital for its failure to loan repayments.

European lawmakers have reached an agreement on crypto regulation.

Known as Markets in Crypto-Assets or MiCA it is the European Union’s first attempt to create a comprehensive regulatory framework for digital assets in the region.

According to the EU the aim is “put order in the Wild West of crypto assets.

Grayscale which manages the world’s largest bitcoin fund said it would sue the U.S.

Securities and Exchange Commission after regulators turned down its bid to convert the investment vehicle into an ETF.

The SEC rejected Grayscale’s application for a spot bitcoin exchange-traded fund citing a failure by the investment manager to answer questions about concerns around market manipulation.

After losing $60 Million in value from his Bitcoin purchases El Salvador’s president has bought more spending another $1 million to stack an additional 80 BTC to El Salvador’s existing stash.

Furthermore amid rumors of its impending insolvency Michael Saylor’s MicroStrategy has also defiantly made another batch of bitcoin purchases; revealing it has bought 480 bitcoins for $10 million since the cryptocurrency market’s intense selloff began in May.

Smartphone manufacturer HTC has launched a new phone compatible with its metaverse platform and incorporating crypto and NFT functionality.

The Desire 22 Pro will have the Viverse metaverse app and a crypto wallet built into the phone.

Users can create virtual avatars and manage crypto assets including NFTs.

The world's most-followed TikToker Khaby Lame joined Binance as a global ambassador.

Khaby Lame will be using his signature style to tackle some of the misperceptions around Web3 throughout the partnership.

He’ll also partner on exclusive NFT collections with Binance further enhancing the experience for his fans in a push to increase Web3 awareness and adoption.

That’s what’s happened this week in crypto see you next week.

If you’ve enjoyed this video leave us a thumbs up subscribe to the channel and click the notification bell so you don’t miss a review news update or the clearest information about bitcoin and cryptocurrencies anywhere.

Values of Tether, Symbol, Rank, Price USD, Price BTC, Volume USD, Market Cap USD, Available Supply, Total Supply, % last hour, % last 24 hours,% last seven days.